Over de auteur

‘Vlinder in mijn buik’ is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het beschrijft de liefde die een moeder voelt voor haar baby in de baarmoeder en het proces van loslaten van het premature jongetje dat gedoemd was een vlinderkindje te worden. De auteur van dit blogboek is Rieneke van Hees. Bij haar eerste zwangerschap kreeg zij een miskraam. Een turbulente tweede zwangerschap eindigde op een dramatische manier na 23 weken.

Rieneke over ‘Vlinder in mijn buik’: “Dit boek is een manier voor mij om mijn verlies van me af te schrijven en te delen met anderen. Ik hoop dat anderen door het lezen ervan een idee krijgen hoe het is om een baby te verliezen tijdens de zwangerschap. Het is heftig en tragisch. Tegelijkertijd blijkt een mens onvoorstelbaar sterk en veerkrachtig te zijn. Moge andere stellen die hetzelfde meemaken daar troost uithalen. Je bent sterker dan je denkt, het leven is duaal. Verdriet en vreugde kunnen naast elkaar bestaan. En hoe ver de zon soms verwijderd lijkt? Er is altijd weer een moment dat ze gaat schijnen.”

In het dagelijks leven werkt Rieneke als online communicatiespecialist bij een verzekeringsmaatschappij. Naast schrijven heeft ze vele andere hobby’s, zoals lezen (hoe kan het ook anders), zingen bij Vocal Group Muchoss uit Oss, paragliden (soms), fietsen en andere workouts en diverse creatieve uitspattingen als tekenen en handwerken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s